lördag 18 maj 2013

KATT PÅ RYMMEN!

Bästa soporna nånsin! ;)

Förra veckan, ett par dagar efter utställningen gav Andira oss stora skälvan!
Stora sonen och en kompis hade varit ute och filmat mitt i natten till ett skolprojekt och de lyckades med konststycket att INTE stänga ytterdörren när de kom tillbaka in. Runt 3 vaknar jag och märker att det drar kallt...! Hittar bara EN ängslig katt, Elvis, Andira var BORTA!!!

Jag väcker Noa och vi rusar ut och letar... Hittar henne inte! Usch, vilken skräck det var!
Halv fem lägger jag ut en efterlysning på Facebook och börjar printa lappar att peppra Åkersberga med. Jag letar heeela långa dagen, och får även hjälp av många hjälpsamma <3. Men fram på kvällen var det ändå dags att alla barn som var hemma igen fick middag, så vi tog paus innan vi skulle ut igen. DÅ, när den skyldige, Noa, sätter sig vid matbordet ser han genom fönstret en familj på gångvägen på andra sidan vägen bortom vår trädgård som går och hukar och kikar in i buskarna... Han reser sig genast och säger att det där ser misstänkt ut och måste undersökas! De tittar väl på vårblommor, tänkte jag.... Men lyckan var stor när Noa en kvart senare kommer in med Andira i famnen!!!!
Han hade hittat henne under ett träd inte långt ifrån där familjen gick! Hon var rädd, trött och ville hem :) :) :). Gud vilken lättnad! Vill inte tänka på om vi hade förlorat henne..... Det var bland de hemskaste 18 timmarna i mitt liv!

Jag misstänkte att Andira hade smygbörjat löpa fast vi inte märkt det och att det var därför hon vågat sig ut. Hon är annars en riktig fegpropp när vi har henne ute i sele. Men det visade sig att hon inte alls löpte, skulle kanske bara ut och reka lite på egen hand när tillfället så fint erbjöd sig... Det värsta som hände visade sig vara en fästing på hakan! :)

Nästa dag gick jag nån mil igen och slet ner alla lappar... Men då svävade jag på moln! :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar