måndag 25 mars 2013

SEAFOOD PLEEEEASE!

Japp, nu äter alla ungarna mat!! Andira började vänja av ungarna vid att dia i veckan och de fick känna på att vara lite hungriga...
Shakira var först (ja förutom Elvis då) och räkor var hennes grej! Tur hon ska flytta till västkusten! ;).
Nästa dag åt Ozzy av blötmaten, men Blondie vägrade allt... Ett dygn eller så var jag riktigt orolig för henne, för hon tappade all energi och ville bara vara nära, försökte tom flaskmata henne (gick inte alls), men så ställde jag fram torsk! DET var hennes grej :).
Nu äter alla allt, men alla äääälskar fisk och räkor. Shakira är verkligen lite tokigare än alla. Bara man närmar sig frysen är hon runt benen på en och när man tar ut en påse med frysta räkor börjar hon skrika! Idag serverade jag alla katterna räkor på varsitt fat i olika hörn av köket för att undvika bråk. Shakira hade tömt sitt fat på nolltid och började sno av Ozzy. Stängde in henne i badrummet tills de andra var klara för rättvisans skull.
Det lustiga med Andira är att när ungarna fattat grejen med att äta mat så har hon låtit dem dia igen! Misstänker att det mest är för "mysets" skull för ingen av dem behöver det längre egentligen.

Shakira och Andira äter räkor


Räkfest!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar